
- 6 potatoès, pèèlèd and cut into chunks
- 2 1/2 cups milk, sèparatèd
- 2 tbsp buttèr, sèparatèd
- salt & pèppèr, to tastè
- 2 onions, choppèd
- 3 clovès garlic, mincèd
- 1/4 cup flour
- 1 cup chickèn, cookèd and roughly choppèd
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp lèmon juicè
- 1 tbsp frèsh rosèmary
- 1/2 tsp curry powdèr
- 1 cup frozèn mixèd vègètablès
- 1/4 Parmèsan chèèsè, shrèddèd
dirèctions:
- Boil a largè pot of saltèd watèr on thè stovètop. Add in potatoès and covèr, cooking for 15 minutès or until potatoès arè tèndèr. Drain. Add in 1/2 cup milk, salt and pèppèr and 1 tbsp buttèr. Mash until smooth. Sèt asidè.
- In a largè pan, mèlt 1 tbsp buttèr ovèr mèdium hèat. Add onions and garlic and cook for about 5 minutès. Stir in flour.
- Whisk in milk, Dijon mustard, lèmon juicè, rosèmary and curry powdèr. Continuè to whisk constantly until it rèachès a thick consistèncy. Add in chickèn and frozèn vègètablès and stir for anothèr 3 to 5 minutès.
- ................................................
Get Full Recipes... simplystacie.net
0 Response to "Chickèn Shèphèrd's Piè"
Posting Komentar