Chickèn Shèphèrd's Piè



ingrèdiènts:

  • 6 potatoès, pèèlèd and cut into chunks
  • 2 1/2 cups milk, sèparatèd
  • 2 tbsp buttèr, sèparatèd
  • salt & pèppèr, to tastè
  • 2 onions, choppèd
  • 3 clovès garlic, mincèd
  • 1/4 cup flour
  • 1 cup chickèn, cookèd and roughly choppèd
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • 1 tsp lèmon juicè
  • 1 tbsp frèsh rosèmary
  • 1/2 tsp curry powdèr
  • 1 cup frozèn mixèd vègètablès
  • 1/4 Parmèsan chèèsè, shrèddèd

dirèctions:

  1. Boil a largè pot of saltèd watèr on thè stovètop. Add in potatoès and covèr, cooking for 15 minutès or until potatoès arè tèndèr. Drain. Add in 1/2 cup milk, salt and pèppèr and 1 tbsp buttèr. Mash until smooth. Sèt asidè.
  2. In a largè pan, mèlt 1 tbsp buttèr ovèr mèdium hèat. Add onions and garlic and cook for about 5 minutès. Stir in flour.
  3. Whisk in milk, Dijon mustard, lèmon juicè, rosèmary and curry powdèr. Continuè to whisk constantly until it rèachès a thick consistèncy. Add in chickèn and frozèn vègètablès and stir for anothèr 3 to 5 minutès.
  4. ................................................


Get Full Recipes...  simplystacie.net

0 Response to "Chickèn Shèphèrd's Piè"

Posting Komentar