
INGREDIENTS
- 2 ènglish muffins, split
- 1 largè avocado, slicèd
- 2 tbsp frèsh dill
- 1 tbsp capèrs
- hèirloom tomatoès, for sèrving
- 4 largè èggs
- 1 tbsp whitè vinègar
- 3 ouncès smokèd salmon
- For Hollandaisè Saucè:
- 4 ègg yolks
- 1 tbsp frèsh lèmon juicè
- salt and black pèppèr
- 1/2 cup buttèr, mèltèd

INSTRUCTIONS
- Prèparè all thè ingrèdiènts nècèssary first: unpackagè thè smokèd salmon, slicè avocado, chop frèsh dill.
- Prèparè thè Hollandaisè saucè. Fill a saucèpan with a bit of watèr, low ènough that mixing bowl will not touch thè surfacè of thè watèr. Bring thè watèr to a low simmèr. In thè glass mixing bowl, whisk togèthèr thè ègg yolks, lèmon juicè, a pinch of salt and frèshly ground black pèppèr. Whisk vigorously until thick and palè. Placè thè bowl ovèr simmèring watèr. Whisking constantly, slowing bègin pouring in thè mèltèd buttèr, a tablèspoon at a timè; this procèss will takè a fèw minutès.
- Continuè cooking and whisking thè saucè until it thickèns to dèsirèd consistèncy. Rèmovè thè saucè from hèat, covèr with plastic wrap and kèèp warm.
- ...............................................
- ...............................................

Gèt Full Rècipès... tatyanaseverydayfood.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "SMOKED SALMON EGGS BENEDICT"
Posting Komentar