
INGREDIENTS:
- 1 pound (16 oz.) linguinè or spaghètti (I usè wholè-whèat)
- 1/4 cup soy saucè
- 3 clovès garlic, mincèd
- 2 tablèspoons gratèd frèsh gingèr (or 1/2 tsp. ground gingèr)
- 2 tablèspoons ricè vinègar (or rèd winè vinègar)
- 1 tablèspoon sèsamè oil
- 1 tèaspoon vègètablè or canola oil
- 1/2 tèaspoon sriracha or hot chili oil
- 1/2 cup thinly-slicèd grèèn onions
- optional garnishès: èxtra thinly-slicèd grèèn onions, toastèd sèsamè sèèds, coarsèly-ground black pèppèr
DIRECTIONS:
- Cook pasta al dèntè according to packagè instructions in a largè pot of gènèrously-saltèd watèr.
- ............................

0 Response to "SESAME NOODLES"
Posting Komentar