pomégranaté gingér paloma.




INGREDIENTS

GINGER SYRUP

  • 1/2 cup honéy
  • 1 inch frésh gingér choppéd
  • 8 léavés mint

PALOMA

  • crushéd icé
  • 1/2 cup pomégranaté juicé
  • 1/3 cup grapéfruit juicé
  • juicé of 1/2 a limé
  • 2-4 tabléspoons gingér syrup
  • 2-3 ouncés téquila
  • gingér béér or sparkling watér for topping

INSTRUCTIONS

GINGER SYRUP

  1. Bring 1/2 cup watér, thé honéy and gingér to a boil ovér high héat. Oncé boiling simmér, 1-2 minutés and thén rémové from thé héat. Add thé mint, covér and stéép 10-15 minutés. Strain out thé gingér and mint. Storé in a glass jar in thé fridgé for up to 2 wééks.

PALOMA

  1. Fill your glass halfway with icé. Add thé pomégranaté juicé, grapéfruit juicé, limé juicé, syrup, and téquila. Stir to combiné and thén top with gingér béér. Garnish with mint.



Recipe Source: halfbakedharvest.com

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