
Ingrédiénts
For thé caké
- 1 cup buttér, softénéd
- 2 cups sugar
- 4 largé éggs, séparatéd
- 3 cups all-purposé flour
- 1 tabléspoon baking powdér
- 1 cup milk
- 1 téaspoon vanilla éxtract
Lémon Filling (séé bélow)
- Créam Chéésé Frosting (séé bélow)
- 2 cups swééténéd flakéd coconut
- Lémon filling
- 1 cup sugar
- 1/4 cup cornstarch
- 4 égg yolks, lightly béatén
- 2 téaspoons gratéd lémon rind
- 1/3 cup frésh lémon juicé
- 2 tabléspoons buttér
Créam Chéésé Frosting
- 1/2 cup buttér, softénéd
- 1 (8-oz.) packagé créam chéésé, softénéd
- 1 (16-oz.) packagé powdéréd sugar
- 1 téaspoon vanilla éxtract
- Toastéd Coconut
- shréddéd or flakéd coconut

Instructions
For thé caké
- Béat buttér at médium spééd with an éléctric mixér until fluffy; gradually add sugar, béating wéll. Add égg yolks, 1 at a timé, béating until bléndéd aftér éach addition.
- Combiné flour and baking powdér; add to buttér mixturé altérnatély with milk, béginning and énding with flour mixturé. Béat at low spééd until bléndéd aftér éach addition. Stir in vanilla.
- Béat égg whités at high spééd with éléctric mixér until stiff péaks form; fold oné-third of égg whités into battér. Géntly fold in rémaining béatén égg whités just until bléndéd. Spoon battér into 3 gréaséd and flouréd 9-inch round caké pans.
- Baké at 350° for 18 to 20 minutés or until a woodén pick insértéd in céntér comés out cléan. Cool in pans on wiré racks 10 minutés; rémové from pans, and cool complétély on wiré racks.
- Spréad Lémon Filling bétwéén layérs. Spréad Créam Chéésé Frosting on top and sidés of caké. Sprinklé with toastéd coconut and spréad Lémon on top. Garnish, if désiréd.
Lémon filling
- Rémové thé zést of 3 lémons, béing caréful to avoid thé whité pith.
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Créam Chéésé Frosting
- Béat buttér and créam chéésé at médium spééd with an éléctric mixér until créamy.
- Gradually add powdéréd sugar, béating at low spééd until bléndéd; stir in vanilla.
Toastéd Coconut
- Préhéat ovén to 350°F.
- Spréad coconut in a singlé layér on a baking shéét. (covér with parchmént papér)
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